מתכון לפיצה – מתכון מהיר שיעשה לכם חשק לעוד!

מתכון לפיצה ביתית חמה, מצאנו לכם מתכון מהיר שתוכלו להכין כל המשפחה יחד. קבלו את המתכון לפיצה טעימה היישר מאיטליה

מתכון לפיצה ביתית חמה, מצאנו לכם מתכון מהיר שתוכלו להכין כל המשפחה יחד. קבלו את המתכון לפיצה טעימה היישר מאיטליה. עם חצי שעה הכנה ויש לכם פיצה שכל המשפחה תטרוף!

מצרכים לבצק –

המתכון לבצק מספיק ל4 פיצות משפחתיות;

  • 1 קילו קמח לבן
  • 50 גרם שמרים
  • 2 1/2 כוסות מים פושרים
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 1/3 כוס שמן זית איכותי

מתכון , מתכון לפיצה

מצרכים לרוטב – 

  • 1 קופסה של רסק עגבניות/ עגבניות מרוסקות
  • 1 שן שום כתושה
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח

מתכון מהיר, מתכון לפיצה

סוגי גבינה – 

תוכלו לבחור איזה סוג של גבינה אתם רוצים למתכון פיצה שלכם וגם לשלב בין סוגי גבינות
כגון: גבינת מוצרלה, פרמז'ן, צהובה ועוד.

תוספות לפיצה – 

כאן תוכלו לתת יד חופשית בכל תוספת שאתם רוצים.

ההמלצות לתוספות הם: 

  • זיתים ירוקים או שחורים
  • פטריות
  • טונה
  • בצל
  • עגבניות
  • אנשובי
  • אננס

להכנת הרוטב – 

  • במחבט או סיר קטן על להבה בינונית נוסיף קצת שמן זית, מוסיפים את הרסק עגבניות או קפוסא של עגבניות מרוסקות ומלח, ובשל כמה דקות.
  • נוסיף את השום, נתבל עם מעט אורגנו ונכסה.
  • השאירו על אש נמוכה ובשלו את הרוטב למשך 10 דקות.

 

מתכון לפיצה – אופן ההכנה 

  • לוקחים קערה ומכניסים לתוכה את הקמח, שמרים, מלח, סוכר, שמן ומים ולשים עד לקבלת בצק רך ואלסטי. 
  • משאירים את הבצק בתוך הקערה, נכסה אותה עם מגבת לחה למשך כ-25 דקות. תוכלו לחלק את הבצק לפני התפחה ולשים במקפיא לזמן הבא שתרצו להכין עוד פיצה.
  • אחריי התפחה, מחלקים את הבצק לכדורים בינוניים שווים ומרדדים לעובי של כ-1/2 ס"מ
  • מעבירים את הבצק לתבנית אפיה משומנת
  • נוסיף שכבה אחידה של הרוטב עגבניות, את הגבינה שבחרתם ואת התוספות.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות חום למשך כ-20 דקות.
  • נוציא את הפיצה ברגע שאנו רואים שהבצק מלמטה תופח והגבינה מבעבעת.

 

והנה קיבלתם מתכון לפיצה כמו באיטליה!, כל מה שנשאר זה להגיד בתיאבון.

עלול לעניין אותך גם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button