אבקת חלבון, לא מה שחשבתם. הנה 6 יתרונות וחסרונות
לשמור על דיאטה ולהתמיד בארוחות בזמן איומנים, אחד הגורמים לעובדן מוטיבציה. אבקת חלבון יכולה לעזור לכם לעבור את היום בקלות ומלאים אנרגיה
אבקת חלבון זה תוסף תזונה שיכול לשמש להורדה במשקל, שיפור ביצועים באימונים, וזירוז החלמה מהיר יותר. תהליך ההכנה פשוט לכולם, ונמכר בחניות ספורט ברחבי העולם. כמובן שיש גם חסרונות, כאן ניתן לכם 6 יתרונות וחסרונות עם אתם רוצים או חושבים לשלב את זה לאימונים שלכם.
היתרונות.
1. שמירה או ירידה במשקל.
שתייה של אבקת חלבון יכולה לעזור לרדת במשקל וגם לשמור על איזון של המשקל. כחלק מתוכנית הדאיטה מחליפים ארוחות בשייק חלבונים. אנשים שמשתמשים בשיטה הזאת יכולים יכולים לרדת במשקל מהר יותר מאלו ששומרים על דיאטה. במנה של אבקת חלבון יש פחות קולוריות מכל ארוחה.
2. זה נוח.
בניית תפריט תזונתי כשאתם מתאמנים או יורדים במשקל יכול להיות מאתגר. לכן שתייה של אבקת חלבון היא שיטה נוחה ומהירה לדאוג שאנחנו מקבלים את מה שאנחנו צריכים כדי להתאמן עם ראש שקט. בנוסף להכל, זה מאוד פשוט להכנה ולא מצריך בבישולים.
3. זה משתלם לכיס.
קונטיינר תערובת של אבקת חלבון, במשקל של 2 וחצי קילו יכול לעלות כ – 170 שקל, הוא מכיל 54 מנות. זה אומר 3 שקל למנה של שייק חלבון. קונטיינר כזה יכול להחזיק לכם תקופה של חודש וחצי (תלוי בתדירות השימוש). זה יוצא מאוד משתלם, למי שרוצה לחסוך על ההוצעות של המכון כושר.
החסרונות.
1. הוא יוצר מחסור תזונתי.
עד כמה שאבקת חלבון נשמע לא רע, זה לא יכול להחליף ארוחה מלאה. אין לה מספיק ערך תזונתי, היא בעיקר עוזרת להשלמה של כמות החלבונים והקולוריות שאנחנו שורפים. עם צריכת ממושכת של האבקה יכול להיגרם נזק לגוף.
2. זה לא ייתן הצלחה מיידית.
אבקת חלבון זה בסך הכל כלי, הוא יכול להיות מאוד שימושי לאנשים שמשתמשים בו נכון. בידיים הנכונות, זה יכול לעזור לרדת במשקל ולשפר ביצועים באימונים. אם לא משתמשים בו נכון, וסופרים כמה קולוריות אנחנו מכניסים לגוף, אפשר גם לעלות במשקל.
3. לא לטעם של כולם.
למרות שיש היום מבחר רחב טעמים של אבקת חלבון, המון אנשים לא מסוגלים להתרגל לטעם, ומעדיפים לוותר על השייק. אתם תמיד יכולים להוסיף פירות, איגוזים, גלידה ועוד דברים שיכולים לטשטש את הטעם. במקרה הזה עדיף כבר לעבור לתפריט תזונתי, שלא רק ישמור עליכם בריאים, וצעירים. זה גם ילמד אותכם לשמור על הגוף הצורה הנכונה.